
Benzer Yazılar

Köfte yoğurmak meslek oldu: Aşçılar zamanla yarışıyor
Yörük geleneklerinin yaşatıldığı Ege’nin kırsal kesimlerinde havaların ısınmasıyla birlikte düğün sezonu da başladı. Ev dizme ve altın alımı kadar yemek maliyetinin de oldukça yüksek olduğu köy düğünlerinde sadece düğün yemeklerinde 500 kilo ile 2 ton arasında et tüketiliyor. Özellikle köfteli düğünlerde yemek yetiştirebilmek için aşçılar zamanla yarışıyor. Aydın ve İzmir’in Yörük köylerinde yapılan düğünlerin vazgeçilmez…
Tarlaya gitti, uçurumdan düştü! Ölüsü döndü…
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde kontrol için gittiği tarlasından dönmeyen 65 yaşındaki vatandaşın uçurumdan düşerek hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Günlük Burç Yorumları: 19 Mayıs Pazartesi Oğlak Burcu Yorumu
19 Mayıs Pazartesi Oğlak Burcu Yorumu