Yaz-kış hasat ediliyor, -30 dereceye bile “Bana mısın” demeden canlı kalıyor! Yiyenler mest, ekenler zengin !

Yaz-kış hasat ediliyor, -30 dereceye bile “Bana mısın” demeden canlı kalıyor! Yiyenler mest, ekenler zengin !

Türkiye’nin dört bir yanında yetiştirilebilen ve dondurucu soğuklara aldırış etmeyen o meyve, çiftçilerin yüzünü güldürüyor. Saksıdan seraya, tarladan hobi bahçelerine kadar her ortamda kolayca üretilebilen bu meyve, -30 dereceye kadar dayanıklılığıyla dikkat çekiyor.
Ahududu… Narince yapısıyla bilinse de, aslında iklim koşullarına karşı son derece dirençli bir meyve olarak öne çıkıyor.

Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir